“Tack tack tack!!!! Jag är helt knockad och så otroligt tacksam och rörd. Över det fina sätt du tagit dig an mitt manus och på det ödmjuka och konstruktiva sätt du förfinar det.”

– Linda Netsman, ”Livet på landet enligt Sophie Manie”, (Bladh by Bladh 2019)

 
“Jenny, inledningen i ditt lektörsutlåtande av Moratorium gav mig sådan kraft och inspiration. Jag har burit med mig dina ord: “Jag är verkligen helt blown away”. Din konstruktiva feedback har varit ovärderligt för mitt skrivande. Du har lärt mig att förstå vikten av att alla delar ska hänga ihop till en helhet och att allt ska kunna knytas till berättelsens kärna. Manuset är antaget av Modernista och kommer ut i april 2019. Stort tack!”
Monica Rehn, “Moratorium”, (Modernista 2019)
 
 
“Det känns som du verkligen sätter ord och har uppfattat vad jag vill säga med manuset och jag tycker att jag har lärt mig så mycket. Tack!”
 
Helena Kubicek Boye, “Innan snön faller”, (Bokfabriken 2018)
 
“Alltså du är ju makalös! Tack för all hjälp i detta. Du gav mig den skjuts jag behövde. Det är så svårt att se själv var det fallerar, men som den strålande pedagog du är fick du mig att se det! Det är verkligen coachning i sin allra bästa form.”
 
Cecilia Sahlström, “I egna händer”, (Bokfabriken 2018 )
 
 
 “Idag har jag varit uppe på förlaget och signat, druckit bubbel och diskuterat utgivningsplanen.// Samtidigt tänker jag på dig igen, tusen tack för hjälpen med lektörsläsningen och insikter om hur jag borde lägga upp min bok.”
 
Kristin Fägerskjöld, “Klar himmel”, (Louise Bäckelin förlag, 2020)
 
 
“Stort tack! Återigen bra och konstruktiv feedback från dig som jag tar med mig!”
 
– Therese Slettengren, “Blott en dag”, (Hoi förlag 2018)
 

“Mitt manus Middagsmörker har blivit antaget av Opal förlag! Det är en dröm som går i uppfyllelse och jag vet att det inte hade blivit verklighet utan din fantastiska feedback!”

Charlotte Cederlund, ”Middagsmörker”, (Opal förlag 2016)

“Stort tack för ditt utlåtande! Du har lyckats att få mig att bli sugen på att kasta mig över mitt manus igen!”
Susanne Schemper, “Osynlig närvaro“, (Bokförlaget SOL 2018)
 
“Det är guld värt att få hjälp av ett till par ögon. Varmt tack för din hjälp, dina skarpsynta kommentarer och din uppmuntran!”
 
Karin Söderlund Leifler, “I sparvens klor“, (Tidsfönster förlag 2018)
 
 

“Tack för ditt utlåtande, som är ovärderligt för mig! Du är gud!”

– Anna Eidem,  “De dömdas rop“, (Visto 2018)

 “Jag tycker att din kritik känns konstruktiv och genomtänkt, och den har gett mig flera uppslag och idéer om hur jag kan gå vidare med nästa utkast. Som kund jag väldigt nöjd med din insats. Det var prisvärt, gick snabbt och mynnade ut i användbar feedback.”
 
Love Kölle, lektörsklient
 

“Stort tack för jobbet du gjorde med manuset! Jag tyckte att ditt utlåtande var tydligt och klart och det var bra att få någon annans ögon på det redan i det grova skedet som var, att få bekräftat att storyn höll, och syn på det som var tveksammast. Opal förlag nappade, och det skall bli en bok som kommer ut till våren 2018. ”Kod: Orestes.”

Maria Engstrand, “Kod: Orestes” (Opal 2018)

 
“Fan vilken bra återkoppling!”
 
Jan Björkman, lektörsklient
 
 

”Tack för snabb respons. Så otroligt bra och konstruktiva synpunkter! Din respons är oerhört värdefull för mig, du är värd varenda krona!”

MarieLouise Marc,Bettys värld“, (Printz Publishing 2016)

“Tusen tack för din omfattande, insiktsfulla (och snabba!) återkoppling. Så otroligt roligt med alla konkreta förbättringsförslag, nu har jag verkligen fått motivation att fortsätta.”
 
Sara Molin, lektörsklient
 

“För nån vecka sen fick jag äntligen positivt besked från Förlaget M. Min debut kommer nästa höst! 🙂 Utan dig skulle det knappast ha blivit något! Så tusen tack för all pepp och alla råd jag fått av dig. Det har varit ovärderligt! 🙂

Michaela von Kügelgen, ” Vad heter ångest på spanska?”( Förlaget M, 2017)

“Idag kom äntligen beskedet, i februari publiceras “Hemma där hjärtat väntar” på Harper Collins förlag. Ett stort och varmt tack för all vägledning och stöttning kring mitt manus.”

Sofia Ymén,  “Hemma där hjärtat väntar” (HarperCollins Nordic 2017)

“Tack för det fina utlåtandet. Du är klar och tydlig.// Och med en fantastisk förmåga att analysera en text.”

Kjell Andersson, lektörsklient

“Jag sitter här med ett stort leende på läpparna. Du har återigen gjort ett strålande arbete! Jag är mer än nöjd med mina tjänster.”
 
Lovisa Andersson, redaktörsklient.

“Tack för redigeringen, jag känner mig otroligt nöjd. Du är lätt att jobba med och det här har gått väldigt effektivt till.”

– Malin Engelbrektsson, redaktörsklient, “Guldnyckeln

“Tack återigen för ett riktigt bra utlåtande. Jag uppskattar verkligen de punkter du lyfte fram om karaktärerna. Detta är utan tvekan det mest ingående utlåtande jag fått av en svensk lektör!”

William Ustav, lektörsklient

”Jag vet att Jenny Bäfvings synpunkter och input på manuset hade en avgörande betydelse för att min första roman blev antagen.”

– Simona Ahrnstedt om ”Överenskommelser” (Damm förlag 2010)

”Jag skrev om, skrev till, tog till mig dina råd. Frank förlag nappade omgående och vi skrev kontrakt i fredags. Stort tack till dig för att du hjälpte mig så bra.”

       – Annika Estassy Lovén om ”Solviken” (Frank förlag 2014)

”Kommentarerna rörde alltifrån språk till karaktärsutveckling och bokens dramaturgiska uppbyggnad. Jag hade mycket nytta av dina kommentarer, och boken antogs sedan av Bokförlaget Forum. Jag kan varmt rekommendera Jenny.”

       – Katarina Bivald om ”Läsarna i Broken Wheel rekommenderar

”Det är precis den konkreta feedback jag hade hoppats på och behövde för att fortsätta. Nu blev jag riktigt peppad 🙂

         – Anna Lönnquist om ”Tills kärleken skiljer oss” (Ordberoende förlag 2014)