”Fan vilken bra återkoppling!”
Jan Björkman, lektörsklient
”Det känns som du verkligen sätter ord och har uppfattat vad jag vill säga med manuset och jag tycker att jag har lärt mig så mycket. Tack!”
Helena Kubicek Boye, ”Innan snön faller”, (Bokfabriken 2018)

 

”Alltså du är ju makalös! Tack för all hjälp i detta. Du gav mig den skjuts jag behövde. Det är så svårt att se själv var det fallerar, men som den strålande pedagog du är fick du mig att se det! Det är verkligen coachning i sin allra bästa form.”
Cecilia Sahlström, ”I egna händer”, (Bokfabriken 2018 )
”Stort tack! Återigen bra och konstruktiv feedback från dig som jag tar med mig!”
– Therese Slettengren, ”Blott en dag”, (Hoi förlag 2018)

”Mitt manus Middagsmörker har blivit antaget av Opal förlag! Det är en dröm som går i uppfyllelse och jag vet att det inte hade blivit verklighet utan din fantastiska feedback!”

Charlotte Cederlund, ”Middagsmörker”, (Opal förlag 2016)

 

”Stort tack för ditt utlåtande! Du har lyckats att få mig att bli sugen på att kasta mig över mitt manus igen!”
Susanne Schemper, ”Osynlig närvaro”, (Bokförlaget SOL 2018)

 

”Det är guld värt att få hjälp av ett till par ögon. Varmt tack för din hjälp, dina skarpsynta kommentarer och din uppmuntran!”
Karin Söderlund Leifler, ”I sparvens klor”, (Tidsfönster förlag 2018)

”Tack för ditt utlåtande, som är ovärderligt för mig! Du är gud!”

– Anna Eidem,  ”De dömdas rop”, (Visto 2018)

 

 ”Jag tycker att din kritik känns konstruktiv och genomtänkt, och den har gett mig flera uppslag och idéer om hur jag kan gå vidare med nästa utkast. Som kund jag väldigt nöjd med din insats. Det var prisvärt, gick snabbt och mynnade ut i användbar feedback.”
Love Kölle, lektörsklient

”Stort tack för jobbet du gjorde med manuset! Jag tyckte att ditt utlåtande var tydligt och klart och det var bra att få någon annans ögon på det redan i det grova skedet som var, att få bekräftat att storyn höll, och syn på det som var tveksammast. Opal förlag nappade, och det skall bli en bok som kommer ut till våren 2018. ”Kod: Orestes.”

Maria Engstrand, ”Kod: Orestes” (Opal 2018)

”Tack för varsam och inspirerande coaching.”
Sanne Forslund, ”I mors klor” (Vulkan 2018)

”Tack för snabb respons. Så otroligt bra och konstruktiva synpunkter! Din respons är oerhört värdefull för mig, du är värd varenda krona!”

MarieLouise Marc,Bettys värld”, (Printz Publishing 2016)

 

”Jag måste tacka för ett gediget arbete med min roman.”

Tom Lindeborg, lektörsklient

 

”Tusen tack för din omfattande, insiktsfulla (och snabba!) återkoppling. Så otroligt roligt med alla konkreta förbättringsförslag, nu har jag verkligen fått motivation att fortsätta.”
Sara Molin, lektörsklient

”För nån vecka sen fick jag äntligen positivt besked från Förlaget M. Min debut kommer nästa höst! 🙂 Utan dig skulle det knappast ha blivit något! Så tusen tack för all pepp och alla råd jag fått av dig. Det har varit ovärderligt! 🙂

Michaela von Kügelgen, ” Vad heter ångest på spanska?”( Förlaget M, 2017)

 

”Idag kom äntligen beskedet, i februari publiceras ”Hemma där hjärtat väntar” på Harper Collins förlag. Ett stort och varmt tack för all vägledning och stöttning kring mitt manus.”

Sofia Ymén,  ”Hemma där hjärtat väntar” (HarperCollins Nordic 2017)

 

”Tack för det fina utlåtandet. Du är klar och tydlig.// Och med en fantastisk förmåga att analysera en text.”

Kjell Andersson, lektörsklient

 

”Jag sitter här med ett stort leende på läpparna. Du har återigen gjort ett strålande arbete! Jag är mer än nöjd med mina tjänster.”
Lovisa Andersson, redaktörsklient.

 

”Tack för redigeringen, jag känner mig otroligt nöjd. Du är lätt att jobba med och det här har gått väldigt effektivt till.”

– Malin Engelbrektsson, redaktörsklient, ”Guldnyckeln

 

”Tack återigen för ett riktigt bra utlåtande. Jag uppskattar verkligen de punkter du lyfte fram om karaktärerna. Detta är utan tvekan det mest ingående utlåtande jag fått av en svensk lektör!”

William Ustav, lektörsklient

 

”Tack Jenny för ditt fantastiska arbete med min text. Din tydlighet avseende sådant du tycker jag ska arbeta med kommer hjälpa mig enormt mycket.”

Gisela Liljestrand Jansson, lektörsklient

 

”Tack för ett utomordentligt bra utlåtande – jag hade något på känn, visste att något var fel, men vad. Tur att du finns Jenny!”

Catarina Söderqvist, lektörsklient

 

”Att skriva manus innebär ofta att sitta ensam med sina tankar och resonemang. En engagerad lektör som du är otroligt värdefullt på alla plan och man upplever att engagemanget är genuint. Jag litar på dig och tycker du gjorde ett fantastiskt jobb.”

Anna Anasthase, En perfekt relation, (Ti Bonny Publishing 2016)

 

”Jag vill börja med att tacka dig för ett underbart välskrivet utlåtande! Det   här gjorde min dag :). Alla de brister du pekar på hade jag på känn i magen redan innan vilket gör mig extra glad. Jag har bara gott att säga 🙂 och jag kommer att rekommendera sig om någon frågar. Tusen tack än en gång!”

Carola Strömstedt, lektörsklient

 

”Tack för dina utvecklade kommentarer och konstruktiva kritik. Vad bra det är att få ett yttre kunnigt öga på sitt utkast. Du hjälpte mig att få syn på saker, framför allt i karaktärerna och hur jag kan jobba vidare med dem. Känner ett stort förtroende för dig och hur du har förstått delarna av min idé.”

Caroline Walker, lektörsklient

 

”Jenny Bäfving har genom konstruktiva råd hjälpt mig i processen med min bok. Jag har i flera år anlitat Jenny och har alltid fått värdefulla tips som gjort att jag utvecklats som skribent och jag kan varmt rekommendera henne som skrivcoach.”

– KukkaMariia Valtola Sjöberg, coachingklient om ”Klockardottern